Stage lopen

Niemand kan een vak leren zonder te oefenen. Dat geldt ook voor het werk in een apotheek. Wij vinden het belangrijk om nieuwe vakgenoten op te leiden. Apotheek Caleidoscoop staat bekend als erkend leerbedrijf. Stage lopen is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Wij zien het als onze taak om jonge collega’s te helpen bij hun ontwikkeling, de mogelijkheid te bieden om van de werkomgeving te proeven en werkervaring op te doen binnen een apotheekbedrijf. Daarom zult u regelmatig nieuwe gezichten tegenkomen in Apotheek Caleidoscoop. Onze stagiaires worden altijd begeleid door onze ervaren krachten.

Certificaat erkend stagebedrijf.

Interesse om stage bij ons te komen lopen?

Vul het onderstaande formulier in om je interesse aan ons kenbaar te maken. Na ontvangst van je gegevens, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Stageaanvraag-formulier

reCAPTCHA is required.
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hierboven in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.