Kwaliteit

Kiwa Certification is een onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in kwaliteitsverklaringen (=certificeren) voor producten, processen en managementsystemen bij verschillende bedrijven. Het certificeren heeft als doel om de organisatie efficiënter, veiliger, beheersbaar en duurzamer te maken. Het is een manier om risico’s uit te sluiten en vooral de weg naar kwaliteitsverbetering te openen.

HKZ-gecertificeerd

Kiwa heeft vastgesteld dat Apotheek Caleidoscoop per 15 januari 2013 HKZ-gecertificeerd volgens de ISO 9001-norm. HKZ staat voor Harmonisatie en Kwaliteit in de Zorg. Het team van Apotheek Caleidoscoop heeft met het behalen van het certificaat bewezen dat de werkprocessen van de apotheek voldoen aan de kwaliteitsnormen.
Het HKZ-Keurmerk betekent dat een organisatie de zaken intern goed op orde heeft, de patiënt centraal stelt, betrouwbare resultaten kan presenteren en voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg

Continu kwaliteitsproces

Apotheek Caleidoscoop investeert voortdurend in kwaliteit van de zorg. Kwalitatieve en verantwoorde zorg wordt geleverd door het verstrekken van kwalitatief goede producten, een op maat gemaakt zorgaanbod afgestemd met de verschillende zorgverleners, regelmatig overleg met verschillende disciplines, bewaking van privacy aspecten en door hoogstaande service. De juiste informatie en een goede begeleiding bij het verstrekken van de medicijnen maakt het de cliënt mogelijk om goed en verantwoord met geneesmiddelen om te gaan. Dit alles heeft geresulteerd in een HKZ-hercertificering van onze apotheek in 2016 volgens de geldende ISO 9001-normen. Uiteraard blijven wij ons best doen om onze service- en dienstverlening verder te verbeteren. Heeft u een idee hoe wij dat kunnen bereiken? Laat het ons gerust weten!

HKZ_certificaat2016